EESTI
RAAMATUPIDAJATE
KOGU

 

Üha enam ettevõtteid hoolib oma tegevuse mõjust ühiskonnale ja looduskeskkonnale ning püüab astuda samme selleks, et tegevusega kaasnevat võimalikku kahjulikku mõju vähendada. ESG ei ole mitte ainult kohustus, vaid ka suurepärane võimalus. Kevadel avaldatud OSKA uuringust selgus, et arvestusala ja ärinõustamise valdkonna järgneva kümnendi üheks suurimaks väljakutseks on töötajaskonna oskuste uuele tasemele viimine, et tulla muuhulgas toime kestlikkuse aruandluskohustuse täitmisega. Läbimõeldud muutused ettevõtte kliimasõbralikumaks muutmisel tõstavad efektiivsust ja on majanduslikult kasulikud. Kui selle teemaga ei tegele, võid olla peagi ilma klientide ja partneriteta.

 

🌱  Koolituse eesmärgiks on anda osalejatele praktiline ülevaade ESG (Environmental, Social, and Governance) teemadest, keskendudes järgmistele valdkondadele:
  • Euroopa kestlikkuse standardid (ESRS): tutvustame ESRS raamistikku ja seda, mida see ettevõtetele tähendab.
  • ELi kestlike tegevuste taksonoomia: selgitame taksonoomia ülesehitust ja seda, mida selle rakendamine praktikas tähendab.
  • Süsiniku jalajälje mõõtmine: tutvustame süsiniku jalajälje mõõtmise võimalusi, et aidata ettevõtetel vähendada oma keskkonnamõju.

Lisaks arutame üldisemalt, miks on rohepööre oluline, kas meil on selleks piisavalt ressursse ja muid sellega seotud küsimusi.

Ootame teid osalema ja aitame nendes olulistes jätkusuutlikkuse valdkondades orienteeruda.

____________________________________________________________

Toimumisaeg:
17.09.2024 (T), kell 10:00-11:30

Maht: 2 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: ERK Zoom (link saadetakse 16.09.2024)
_____________________________________________________________

Janno Järve on ClimaCheck juhatuse esimees ja ta on koos Eesti ettevõtetega Euroopa Liidu kehtestatud uusi ESG nõudeid praktikas rakendanud.
Erik Moora on ClimaChecki konsultant ja Eestimaa Looduse Fondi nõukogu liige. Ta keskendub sellele, kuidas aidata ettevõtetel rohepöörde käigus teha kasulikke valikuid nii enda majandustulemusi kui ka looduskeskkonda silmas pidades.
 
OSALUSTASU:

ERK liikmele 69€+km. Vaata koos tiimiga 119€+km.
Mitteliikmele 89€+km. Vaata koos tiimiga hind 139€+km. Tule liikmeks!

NB! Hinnas sisaldub veebiseminari järelkuulamine 7 päeva. Link saadetakse peale seminari. Kui vaatad oma töökohas kogu tiimiga, siis tea, et akadeemilised tunnid lähevad kirja ainult sellel, kes registreerus veebiseminarile.


Veebiseminar toimub reaalajas ülekandena. Veebiseminari jälgimiseks on vajalik internetiühendusega arvuti ja Zoomi konto. Esinejaga saab suhelda reaalajas nii kõne kui tekstisõnumite vahendusel.

Osaleja tingimused!

 

Tulevikuoskus: ESG Jätkusuutlik ja vastutustundlik majandamine (2 ak/t)

17.09.2024
Registreeru

Koolitustekalender

July 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Registreeru