EESTI
RAAMATUPIDAJATE
KOGU

Kahekümne esimene ERK poolt tunnustatud raamatupidamisettevõte on Rödl & Partner OÜ.
Tallinnas, 14. oktoobril 2024

Eesti Raamatupidajate Kogu andis üle kahekümne esimese “ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte“ tunnistuse Rödl & Partner OÜle. Tunnistuse võttis ERK juhatuse esimehelt Margus Tammerajalt vastu Rödl & Partner OÜ juhatuse liige Tiina Mirka.

Margus Tammeraja rõõmustas tunnistust üle andes: „Eesti Raamatupidajate Kogul on ääretult hea meel anda üle ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte tunnistus kvaliteedimärgi kohta Rödl & Partner toimekale raamatupidamisteenuste osakonnale. Palju õnne!”

„ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte tunnistus annab meile kindluse, et oleme oma senisel teel kvaliteetse teenuse osutamisel õiget kurssi hoidnud. Tunnustuse saamiseks ei pidanud me muudatusi tegema, meie seniste teenuse kvaliteedinõuete ning Rödl & Partner grupi protseduuride ja parimate praktikate järgimine vaid kinnitavad, et väärime ka Eesti Raamatupidajate Kogu poolt tunnustamist. ERK tunnustamine suurendab veelgi meie usaldusväärsust raamatupidamise teenust osutavate ettevõtjate seas. On hea meel kuuluda Eesti tunnustatuimate ettevõtjate hulka,” ütles Tiina Mirka. “Ettevõtte siseselt innustab see kogu meie tiimi oma tänastele ja tulevastele klientidele kõrgeima kvaliteediga teenuse osutamist ka edaspidi.”



 

Rödl & Partner OÜ kohta leiate infot veebilehelt https://www.roedl.ee/ee/

Eesti Raamatupidajate Kogu tunnustatud raamatupidamisettevõtte kvaliteedimärgi projektist saate täpsemalt lugeda ERK veebilehelt https://www.erk.ee/